Udvikler

Alsidig udviklerrolle hos digitalt konsulenthus i vækst


Vi leder efter en talentfuld udvikler der kan og vil skabe værdi for vores kunder, via gode, stabile løsninger på en række forskellige platforme


Udvikler med passion for teknologi og alsidig hverdag

I rollen som udvikler arbejder du på projekter under ledelse af en erfaren udvikler eller arkitekt, og vi vil sørge for grunding indføring i opgaverne og systemerne. Vi har en forventning om at du hurtigt vil kunne løse de stillede opgaver selvstændigt, men med grundig sparring. Hvis du ligefrem kan udfordre de stillede opgaver i forhold til løsningsdesign eller fremgangsmåde er det et stort plus.

Vi søger en backendudvikler med fokus på integrationer, API’er og udvikling af funktioner og udvidelser på kørende systemer. Vi ser meget gerne du også har interesse for frontendudvikling, da vores opgaver til tider omfatter udvikling af komponenter til brug i e-mailtemplates og webtemplates. Forståelse for datamodeller er et krav, ligesom kendskab til formater til overførsel af data, såsom JSON eller XML.

For at trives og blive en succes i rollen er det vigtigt at have et højt drive. Den rette kandidat er ambitiøs og ærgerrig – og er vant til at præstere dét, der skal til for at lykkes. Vi forestiller os at du er nysgerrig og elsker at lære nyt, både på arbejde og privat. Du brænder for ny teknologi, og nye måder at bruge kendt teknologi.

Dine primære arbejdsopgaver

Afhængigt af hvilket erfaringsniveau vores nye kollega starter med, er eksempler på opgaver der skal løses:

 • Integration af systemer via standard og egne API’er
 • Udvikling af funktioner på diverse platforme
 • Designe og estimere udviklingsopgaver, herunder afklaringer på opgaver sammen med kollegaer og kunder
 • Udviklingssprog kan variere, men eksempler er Node, C#, JavaScript og Java
 • Udvikling af komponenter til web- og e-mailtemplates
 • Fejlfinding i kørende systemer
 • Tilpasning af og udvikling af web- og e-mailtemplates
 • Migrering af data
 • Udvikling og tilpasning af AI og ML modeller

Kvalifikationer

 • Gerne nyuddannet, og maksimalt 3 års erfaring fra konsulenthus eller bureau
 • Gerne en uddannelse på kandidatniveau med gode resultater
 • Stærke analytiske og logiske evner
 • Dyb interesse for udvikling og teknologi
 • Interesse for at omsætte forretningsbehov til kode
 • Ultrahøj kvalitetsbevidsthed i dit arbejde
 • Kendskab til et eller flere udviklingssprog, såsom C#, Java, Node, Go eller Python.
 • Kendskab til datamodeller og minimum et datalag, såsom MS SQL, MySQL, PostgresSQL, MongoDB, Couchbase eller andre
 • Kendskab til cloudplatforme som Azure, AWS eller Google Cloud er en fordel.
 • Kendskab til projekt- og udviklingsmodeller såsom Agile, SCRUM, vandfald, prototyping eller andre er en fordel
 • Kendskab til projektstyringsværktøjer såsom Atlassian Jira er en fordel


Vi er klar over vi ikke finder en der kan det hele fra starten, men den rette kandidat har et ønske om at arbejde bredt indenfor udvikling, og ønsker at lære de kompetencer man endnu ikke har haft mulighed for at arbejde med. Det vigtigste er ønsket om at lære.

Hvad vi tilbyder

Du får en stejl læringskurve, uanset dit udgangspunkt. Du får ansvar der modsvarer dine evner, ambitioner og din personlighed – og du bliver skubbet til at udvikle dig i et højt tempo.

Du bliver matchet med en af senior profiler og arbejder tæt sammen med denne. Dermed får du mulighed for at lære fra en dygtig og erfaren udvikler, ofte med udgangspunkt i pair programming og fællesopgaver. Desuden arbejder du tæt sammen med andre dygtige kollegaer, som skaber fundamentet for en faglig og personlig udvikling i absolut topklasse.

Vi tilbyder gode muligheder for at arbejde med de bedste værktøjer i branchen fra firmaer som Salesforce, Exponea, Agillic, Adobe og flere andre.

Vi har en uformel omgangsform og et stærkt kollegialt sammenhold, hvor vi gør meget ud af at trives sammen som både kollegaer og mennesker.

Samtidig tilbyder vi gode lønforhold med pensionsordning, frit internet derhjemme, fri telefon, god frokostordning, fri forsyning af kaffe, sodavand, juice mm sammen med snacks. Fredag eftermiddag tilbringer vi gerne i hinandens selskab i vores nyistandsatte loungeområde med lækre drinks, boblende champagne og kolde øl og sodavand.

Om Responsive

Responsive er et konsulenthus der gennem sit fokus på Customer Experience bidrager til virksomheders digitale transformation. Vi yder strategisk rådgivning og hjælper med at designe kundeoplevelser og implementere løsninger og teknologi, som flytter virksomheders kerneforretning ind i den digitale tidsalder.

Vores services skaber stor og dokumenteret værdi hos vores kunder, og som følge heraf oplever vi stigende efterspørgsel på vores ydelser. Derfor er vi på udkig efter endnu en talentfuld og ambitiøs udvikler til vores team af udviklere, arkitekter, teknologieksperter, forretningsstrateger og projektledere.

Praktiske oplysninger

Jobtype: Udvikler

Arbejdssted: Landemærket 29, 1119 København K (og i stor udstrækning hos vores kunder på deres respektive adresser)

Ansøgningsfrist: 1. november 2021. Der indkaldes løbende til samtaler

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Ansøgning og CV sendes til Head of Technical Services, Lasse Aagaard Pedersen, på lap@responsive.dk Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Lasse på telefon +45 31 52 51 41 eller på ovenstående email.

Jobtype

Udvikler

Arbejdssted

Landemærket 29, 1119 København K

Ansøgningsfrist

1. november 2021. Der indkaldes løbende til samtaler

Tiltrædelse

Hurtigst muligt

Praktiske oplysninger

Ansøgning og CV sendes til Head of Technical Services, Lasse Aagaard Pedersen, på lap@responsive.dk Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Lasse på telefon +45 31 52 51 41 eller på ovenstående email.